Prodej

nemovitostí

Pohráváte si s myšlenkou prodat Vaši nemovitost? Ale nevíte kolik za ni můžete na trhu nemovitostí utržit? Aktivně sleduji ceny nemovitostí. Kontaktujte mě s nezávislým odhadem zdarma pro Vaši nemovitost.

Co by Vás mohlo zajímat

Jak probíhá prodej nemovitosti?

První schůzka a odhad ceny nemovitosti

První schůzka a odhad ceny nemovitosti

Vyzdvihneme všechny plusy Vaší nemovitosti, na základě kterých stanovíme optimální prodejní cenu. Připravíme nemovitost k prodeji. Poradíme Vám, jak co nejlépe připravit Vaši nemovitost na prohlídky, aby zaujala + zajistíme průkaz energetické náročnosti.

Profesionální fotky a marketing

Profesionální fotky a marketing

Protože první dojem si zákazník udělá už při prohlížení fotografií, postaráme se, aby stály za to. Nádherné fotografie ale rozhodně nejsou všechno, teprve díky videoprohlídce se Vaše nemovitost zaryje zájemcům hluboko pod kůži.

Prodejní prezentace a reklama

Prodejní prezentace a reklama

Zkompletujeme a vyšperkujeme prezentaci veškerých podkladů, které se k Vaší nemovitosti vážou (obecná i technická dokumentace, půdorysy, fotografie aj.). Zajistíme dostatečnou propagaci na míru Vaší nemovitosti (internetová reklama, bannery, tištěná inzerce aj.)

Prohlídky se zájemci

Prohlídky se zájemci

Vybereme po všech stránkách solidní potenciální kupce, kterým nemovitost představíme (v této fázi není nutná Vaše přítomnost).

Financování nákupu

Financování nákupu

Prodej Vaší nemovitosti umíme podpořit, a tím urychlit, nabídnutím kupujícímu bezplatné služby RE/MAX hypotéka.

Právní servis

Právní servis

Klíčová fáze každé obchodní transakce, proto se s našimi právníky postaráme, aby byla bez chyby. Postaráme se o vklad prodejní částky do advokátní úschovy a zajistíme i zápis do katastru nemovitostí (popř. se spojíme s bytovým družstvem).

Pokud prodáváte Vaši nemovitost pravděpodobně jde o nejhodnotnější věc, kterou vlastníte, poraďte se se mnou o průběhu prodeje a o dalších možnostech.